Verwijder je account
Het sluiten van je account is een tweedelige klus. Je sluit het account zelf in de instellingen. Als je vervolgens wilt dat je gegevens permanent gewist worden, kun je het ons per e-mail vragen.
Sluit je account
Section titled “Sluit je account”-
Open het accountmenu onderaan de zijbalk en selecteer Instellingen.
-
Open het tabblad Gevarenzone.
-
Selecteer Account verwijderen.
-
Typ
DELETEin het vak en selecteer dan Permanent verwijderen.
Je account wordt direct gedeactiveerd en je bent uitgelogd. Je kunt niet meer inloggen of het gebruiken. Het bevestigingsvenster waarschuwt dat dit niet ongedaan kan worden, maar je gegevens zijn nog niet gewist. Lees de volgende sectie.
Wis je gegevens permanent
Section titled “Wis je gegevens permanent”Het deactiveren van het account verwijdert je gegevens niet. Om het permanent te laten verwijderen, stuur je [email protected] per e-mail vanaf het adres op je account en vraag je om je account en gegevens te verwijderen. We kunnen je vragen eerst je identiteit te bevestigen. We reageren binnen een maand.
Hetzelfde adres behandelt andere privacyverzoeken, zoals het vragen om een kopie van uw gegevens. Zie ons privacybeleid.