Hesabınızı silin
Hesabınızı kapatmak iki aşamalı bir iştir. Hesabı Ayarlar’dan kendiniz kapatırsınız. Sonra, verilerinizin kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız, bize e-posta ile sorarsınız.
Hesabınızı kapatın
Bölüm başlığı “Hesabınızı kapatın”-
Yan çubuğun altındaki hesap menüsünü açın ve Ayarlar’ı seçin.
-
Danger Zone sekmesini açın.
-
Hesabı Sil seçeneğini seç.
-
Kutuya
DELETEyazın, ardından Kalıcı Sil seçeneğini seçin.
Hesabınız hemen devre dışı bırakılır ve çıkış olursunuz. Artık giriş yapamaz veya kullanamazsınız. Onay penceresi bunun geri alınamayacağını bildirir, ancak verileriniz henüz silinmemiştir. Sonraki bölümü okuyun.
Verilerinizi kalıcı olarak silin
Bölüm başlığı “Verilerinizi kalıcı olarak silin”Hesabı devre dışı bırakmak verilerinizi silmez. Kalıcı olarak silinmesi için hesabınızdaki adresten hello@reigniter.ai e-posta gönderip hesabınızın ve verilerinizin silinmesini isteyebilirsiniz. Önce kimliğinizi doğrulamanızı isteyebiliriz. Bir ay içinde yanıt veriyoruz.
Aynı adres, verilerinizin bir kopyasını istemek gibi diğer gizlilik taleplerini de ele alır. Gizlilik Politikamıza bakınız.